Spinning,  Strikking

Kofteplaner til koftefest

På slutten av april er det koftefest i Trondheim, jeg har planer om å være med på lørdag, men hadde ingen planer om å strikke ny kofte. MEN, jeg er uhelbredelig, så nå er kofteplanene i gang. Og jeg kom på at jeg har jo en haug Polwarthgarn som jeg spant fra fellen jeg kjøpte i 2010 eller 2011, det har jeg aldri fått gjort noe med, men jeg har ganske mye. Så etter spinnetreffet i helga slo tanken meg, jeg kan jo strikke meg en håndspunnet kofte til slutten av april :p Denne uka har jeg tvinnet siste rest som ikke ble tvinnet da jeg gjorde ferdig garnet, og i skrivende øyeblikk ligger det i underkant av 600 gram håndspunnet garn i ovnen og farges i en lys grå farge.

Jeg har bestemt meg for å strikke Nancy-kofta som har en strikkefasthet på 22 masker/10 cm.

4_medium

Bunnfargen blir i håndspunnet grå, og som mønsterfarger skal jeg bruke Ask som jeg kjøpte for litt siden. Det skarpe turkis blir lilla, det lys blå blir gult, og det hvite blir hvitt.

Nyfarget og til tørk, i morgen skal det startes 🙂

Skjermbilde 2015-03-19 kl. 11.35.17 copy

Én kommentar