Spinning,  Strikking

Nancystrikking og sokkegalskap

I går var det klargjøring til neste runde av Sock Madness, og jeg sydde meg likegodt en ny veske til strikketøyet også. Sånn egentlig skulle denne i Etsy-butikken, men jeg klarte ikke motstå fristelsen, haha!

IMG_0392

Men i går kveld kom mønsteret på runde 2 og jeg heiv meg rundt med pinnene med en gang. Denne gangen blir det magic loop, og Arwetta (som jeg også brukte i forrige runde). Jeg digger dette mønsteret, og skal straks sette i gang med litt strikking i kveld også mens jeg ser artistgallaen.

IMG_0411

Koftegarnet er tørket, mønsteret er kjøpt og jeg har fått begynt på Nancykoften i håndspunnet polwarth som bunnfarge. Jeg valgte å begynne med et erme, slik at jeg bruker det som en litt større prøvelappe (jeg har lagd en liten en også altså 😉 ). Jeg strikker 2 omganger av hvert grånøste, for å unngå store fargefelt siden garnet er kjelefarget. Men det er hardt å ha dette prosjektet på pinnene samtidig som jeg b ø r strikke sokker. Men jeg har innvilget Nancytid på morgenen, og sokkegalskap på kvelden.

IMG_0405

Molly hjalp villig til da jeg skulle ta bilde i dag :p

IMG_0406

Én kommentar

  • AnnetteK

    Du syr så flotte vesker! Håper jeg en gang i framtida kan få til å sy noe sånt også!!

    De sokkene ser lekre ut, det samme gjør Nancy!

    Ha en flott søndag!