Spinning,  Strikking

En liten oppdatering :)

1. påskedag, og her har fargegrytene fått litt oppmerksomhet i dag. Neste mandag skal jeg avgårde og få igang en del damer på håndtein, og da kan det være kjekt med litt utvalg i fargene. Så i dag har det blitt farget  800-900 gram Polwarth, som akkurat nå henger og tørker.

Resten av dagen skal jeg kose meg med strikkinga tror jeg. Den tyrkiske håndteinen har fått oppmerksomheten så langt i dag. På den spinner jeg Falkland, som jeg tvinner samtidig som jeg spinner. Så når jeg er ferdig, så er jeg ferdig 🙂

IMG_0520

Men nå fortjener strikkinga litt oppmerksomhet. På strikkefronten har jeg nå starta med genseren til Sofia, jeg begynte med ermene på den også, og strikker begge samtidig på Magic Loop (rundpinne, 80 cm).

IMG_0519

På Nancykofta er begge ermene ferdig og jeg har begynt på bolen, tror jeg er ca 16 cm opp på den, av totalt 39 før ermene skal strikkes inn. Enda har jeg ikke brukt opp de to første nøstene, jeg var litt skeptisk på om jeg ville få nok garn, men det tror jeg. Hadde 5 hesper håndspunnet polwarth, og jeg er enda på de 2 første etter at jeg har strikket ferdig ermene og er godt i gang med bolen 🙂