Strikking

En liten tur på Stoff og Stil

På lørdagen tok jeg meg en liten tur på Stoff og stil, jeg hadde lenge tenkt på at jeg skulle dit fordi jeg manglet noen småting. Når jeg kom dit var køa for klipping av stoff lengre enn lengst, så jeg droppet akkurat det. Men jeg fant glidelåsene jeg trengte, og så kjøpte jeg meg et symønster på en knytebukse. Mitt siste påfunn er at jeg kan sikkert sy meg pysjbukser i skikkelig sære stoffer :p Jeg tenker sauer, kaniner osv :p

Og så fant jeg meg en liten teller som man kan ha på fingeren når man strikker, og den er blitt brukt flittig i helga! Ja, for det kom nytt mønster i Sock Madness, så etter at jeg har blogget er det bare å hive seg over strikkepinnene igjen 😉

IMG_0632

Og ja! Jeg fant en ullkam som jeg kjøpte. Det blir jo ofte noen nupper på strikkaplagg, og jeg tørr ikke bruke nuppefjerner på store håndstrikkede plagg. Men denne var trygg og jeg fikk fjernet nuppene på genseren jeg strikket meg i håndspunnet garn.

Skjermbilde 2015-04-20 kl. 09.42.04 copy

IMG_0629

Med nye glidelås i stashet ble det ny strikkeveske på meg også. Dominoteppet i sokkegarn hadde vokst ut av strikkeveska si, så jeg sydde meg ny, og den er bare halvfull nå. Herlig!