Strikking

God morgen!

God morgen! Det er torsdag, jeg er oppe og klar for en ny rolig strikkedag her i sofakroken. På tirsdag klokka 15 kom mønsteret for runde 3 i Sock Madness, og jeg la opp med en gang. Hadde besøk av tantebarna, så det var begrenset hvor effektiv strikkingen var, men hun på 2,5 koste seg og hjalp tante. Hun rydda i strikkepungen min, og lot seg fascinere av alle maskemarkører, lypsyl osv 😉

Nå er jeg klar for å starte en ny strikkedag, og før jeg la meg i går kveld fikk jeg strikket halve foten på sokk nummer 2. Nå er kaffen klar i en fin rosa Mummikopp og jeg skal strikke. Synes forresten jeg hadde gjort et bra fargevalg til disse sokkene, fine vårgrønne sokker passer jo perfekt til «Longing for spring socks». Jeg strikker de i Arwetta Classic på pinne 2,25 mm.

IMG_0545

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.