Strikking

Longing for spring socks – Sock Madness 9 #3

I går kveld ble jeg ferdig!!! Runde 3 av Sock Madness er ferdig, og jeg er med videre til runde 4. Disse er strikket i Arwetta Classic (fargenummeret er ukjent for jeg har ei flink assistentfrøken som har kastet alle magebåndene…). Jeg har strikket de med magic loop på pinne 2,25, 100 cm, og jeg har fått meg en ny favoritt til sånt bruk; KnitPro Karbonz.

Mønsteret heter Longing for spring socks av Caoua Coffee og blir tilgjengelig for alle etter at Sock Madness er over.

RSCN1228

Disse ble litt mindre enn de forrige, ca 38 vil jeg tippe. Men for store til meg, så de går til overskuddslageret.

Nå skal jeg ta helg, og i kveld skal jeg bare kosestrikke/spinne akkurat det jeg har lyst til! Men først skal jeg prøvefarge en liten fiberklump, jeg fikk nemlig ull på døra i dag, og den var nyyydelig! Så må farge en bit og prøvespinne den før jeg farger opp.

God helg!

Én kommentar