Spinning

Et ekte spinneinnlegg

Ja, nemlig, et ekte spinneinnlegg. Fordi jeg synes det er alt for lenge siden det har vært spinning her på bloggen. Jeg ser jo på meg selv som like mye spinner som strikker, jeg elsker begge deler. Men livet er livet, og man får ikke alltid tid til alt man har lyst til. Men de siste dagene har jeg spunnet litt. Den elektriske rokken har holdt meg med selskap i sofakroken, og i dag ble jeg ferdig med Falkland-ulla som jeg fikk fra Three Waters Farm – i aprilklubben. Jeg bestilte en ekstra flette, fordi jeg ELSKET fargene. Flettene ble delt i tre, og jeg har spunnet en del på hver sin spole. I dag ble det endelig tvinnetid, jeg elsker å tvinne, og se hvordan det ferdige garnet blir.

IMG_0793

IMG_0792

Jeg ble så utrolig fornøyd med garnet! Jeg har elsket ulla, spinningen, jeg elsker fargene og jeg gleder meg til å telle tråder for å finne ut hvor mange meter det er, og hva det kan bli. Jeg regner med at det er DK eller Worsted Weight, men jeg vet fortsatt ikke. Men hva kan dette bli? Jeg eeeelsker fargene!

IMG_0796

IMG_0794

På mandagen denne uka kom det endelig post! Jeg har lenge ønsket meg ny håndtein fra Bosworth, men jeg har hatt litt trøbbel med å bestille. Da jeg endelig kom i kontakt med Sheila, så bestilte jeg 2 i samme slengen. Hvorfor ikke? 😉 Får aldri for mange håndteiner, det er jeg helt sikker på. Den ene jeg fikk var i Purpleheart med bjørk pinne. Jeg elsker den! 18 gram, og akkurat nå spinner jeg merino/silke fra Spinnvilt på den. På bildet ser den litt mere rød ut, men her hos meg er den mer lilla. Elsk <3

IMG_0709

Den andre jeg fikk var en Red Oak med bjørk pinne, på 16 gram. Nydelig den også, og den er nestemann i køa når jeg har fylt opp Purplehearten med ull 🙂

IMG_0710