Strikking

Fish Kiss Lips Heel II

Ferdig! Jeg mistet piffen på Hitchhikeren etter at jeg oppdaget at en kvelds strikking bare var 4 gram mindre på nøstet :p Så da fant jeg fram disse sokkene istedet, og strikket ferdig de. Jeg har jo skrevet om de før, og dette er det første paret sokker jeg har prøvd med den mye omtalte Fish Kiss Lips Heel (Ravelry-link). Jeg tegnet jo av fotavtrykket mitt og brukte det som mal, og det fungerte! Her sitter jeg med et par splitter nye sokker, som sitter som støpt på foten min! Nå er mønsteret og malen satt i ringpermen til neste gang jeg skal strikke sokker til meg selv. Genialt!

SONY DSC

Disse er strikket i Stray Cat Socks fra Garnbutikken Fortuna, i fargen Monavale Rose, og jeg har brukt pinne 2,25 mm og 56 masker på disse.

SONY DSC

Jeg vet, bena er på bordet… Men det må være lov når man skal ta bilde av en perfekt passform på nye sokker, hehe.

SONY DSC