Strikking

Fish Kiss Lips Heel

Fancy navn ja? Ikke alle vet at det er navnet på en mye omsnakket sokkehæl i den store podcastverden. Jeg har hørt om denne hælen i flere år nå, men har ikke tenkt så mye over at jeg burde teste den hælen. Men for noen måneder siden tenkte jeg at denne må sjekkes ut, siden den er så populær. Det ble med tanken, for jeg kjøpte mønsteret (den koster bare 1 dollar), og fant intet mindre enn en oppskrift på 16(!) sider. Jeg lukket pdf-filen og fortsatt med mitt, og en vanlig sokk.

Men, i forrige uke var tiden moden. Jeg åpnet fila, printet mønsteret og begynte å lese. En av de fancy tingene med dette mønsteret er at man tegner fotavtrykket sitt på en pappbit og får en mal som skal gi en perfekt passform til slutt. Jeg fikk tegnet min fot med litt tegnehjelp, og noterte de tingene på malen som er oppgitt i mønsteret. Jeg fant ut at jeg trengte ikke lese alt. Jeg leste side 1-3 for å få tegnet foten, og så tror jeg at jeg hoppet til side 8 hvor oppskriften startet.

IMG_0855

Voila, plutselig var det en ferdig hæl, og ja, sokken sitter som støpt så langt, og jeg trengte mindre masker rundt enn hva jeg vanligvis bruker. Nå strikker jeg på ankelen, og lurer på om jeg skal øke litt, for å få en ankel som passer min legg perfekt 🙂 Jeg strikker denne i Stray Cat Sock fra Garnbutikken Fortuna (de har masse på lager nå!), på pinne 2,25 mm 🙂

IMG_0898

Én kommentar