Spinning,  Strikking

God helg!

Etter at jeg ble ferdig med det stripete garnet skrudde jeg den elektriske rokken fra hverandre, og ga den en liten vårpuss. Tørket støv av selve rokken, og satte inn treet med litt lavendelvoks, som fikk trekke inn i et kvarters tid før jeg pusset over treet med en tørr bomullsklut. Vingen er jo en slik WooleeWinder, med en «fiskesnellemekanisme» inni, slik at tråden fordeles jevnt over hele spolen, uten at jeg må flytte en krok manuelt. Denne vingen blir litt støvete og skitten, og jeg så at det var på tide å gjøre den ren (Youtube-link). Jeg skrudde den opp og tørket av støv og olje med en tørr klut, og så pusset jeg stålet inni vingen med litt zalovann og en tannkost før jeg tørket den av. Skrudde den sammen igjen, og wooleewinderen fikk seg en dråpe olje. Nå maler Lille Frøken Hansen som en pus igjen, og jeg har funnet meg et nytt spinneprosjekt.

IMG_0948

På rokken nå har jeg Patchouli fra Nunoco, blandingen som du ser på bildet ovenfor. Her snakker vi blingblinggarn i lange baner! Jeg har kjøpt 200 gram, så dette er nok bare dømt til å bli et sjal av et eller annet slag.

IMG_0949

Jeg har også begynt på et nytt strikkeprosjekt. Det siste garnet jeg spant blir til en Hitchhiker, og jeg strikker på pinne 3mm. Det blir skikkelig stripete, og garnet er nydelig å strikke med!

IMG_0956

Én kommentar