Strikking

Marius + Sofia = sant

Sånn innimellom sokkestrikking og koftestrikking har jeg i det siste også strikket på en Mariusgenser til Sofia. Den ble litt fremskyndet når jeg så hvor glad jenta ble over at hun skulle få seg lilla genser, så da var det bare å starte 😉 For å gjøre den litt ekstra strikket jeg inn en perle i kryssene, ikke så dominant, men litt ekstra blingbling, tror det faller i smak altså 😉 Og så strikket jeg inn litt ekstra rosa oppi halsen.

IMG_0836 IMG_0841

I går kveld ble jeg ferdig med selve genseren, men siden jeg hadde godt med garn igjen, fant jeg ut at jeg kunne strikke en lue også. Både lua og genseren er fra heftet Marius fra Sandnes Garn. Jeg har brukt mønster 34, Marius med rundfelling til barn, og luemønsteret som står ved siden av gensermønsteret.

IMG_0843

Genseren er strikket i str 4 år, med lengde til 5-6 år, og lua er strikket i str 2-4 år. Garnet jeg har brukt er Alpakka fra Sandnes Garn, og pinne 3 mm og 3,5 mm.

IMG_0848

Nå gleder jeg meg masse til å overlevere genseren, og se hva hun sier 😀

Én kommentar