Spinning,  Strikking

Monkeysokker i håndspunnet garn

På onsdagskveld ble jeg endelig ferdig med disse Monkeysokkene (Monkey Socks) av Cookie A som har vært på pinnene i evigheter! I 3 måneder faktisk, for å være nøyaktig… Men jeg har jo strikke mye annet i mellomtiden da, er lov å være treg da, men det er hvertfall veldig morsomt at de endelig er ferdige. Disse er strikket på pinne 2,5 mm og er i str 34.

monkey-socks-in-handspun_17486485098_o copy

Disse er jo strikket i håndspunnet merino- og nylonull som jeg har farget selv i fargen Krokus. Jeg spant det som et ekte tretrådet garn, og ga det ekstra tvinn da jeg tvinnet de. Det har vært en fryd å strikke med det, og jeg gleder meg til å ta de i bruk nå, for å se hvordan garnet holder seg.

monkey-socks-in-handspun_17486772190_o copy

IMG_0130

2 kommentarer