Spinning

Nei, dette er ikke en matboks, det er en håndteinboks

De fleste vil nok tenke at dette er en matboks, men… Det er jo ikke en matboks, det er en håndteinboks, den perfekte håndteinboks faktisk 😉 Etter at jeg fikk de nye Bosworth håndteinene mine hadde jeg ikke noe å oppbevare de i, siden at de er hakket lengre enn den jeg har fra før. Men da jeg var innom Traktøren på Tiller her i Trondheim, så tenkte jeg at de har kanskje noe som egner seg. Jeg hadde spaghetti som mål, og tenkte at en spaghettiboks eller lignende ville passe. Så kom jeg over denne, en Sistema matboks, helt perfekt!

IMG_0980

Nå ligger ulla og håndteinene jeg bruker trygt oppbevart i boksen sin, og jeg kan bare slenge den i veska eller spinnekurven når jeg skal ut. Veldig greit å slippe å bekymre seg for at kroken skal bli ubalansert, eller at noe galt skal skje. Og ja, de hadde ikke lilla, så da var såklart rosa det beste alternativet 😉

IMG_0981

Og ja! Etsy-shoppen ble oppdatert med ull/silke i dag 🙂