Spinning

Spring in My Heart

DSCN1284 (1)

Spring in My Heart, et fint navn på ei fargerik flette ull som jeg fikk i fiberklubben fra Three Waters Farm. Denne gangen kom det targhee, en ull med masse spenst. Det var jo fine fargeskiller, men kanskje litt for store skiller til at jeg bare ville spinne den rett fra fletta og kjedetvinne. Derfor delte jeg opp fletta i 4 deler på langs, og spant alle delene samme vei, slik at det ble repetativt og med mindre fargefelt. Til slutt kjedetvinna jeg slik at det ble et 3-trådet garn med klare fargefelt. Jeg regner med at dette blir et skikkelig stripegarn når jeg begynner å strikke med det. Jeg endte opp med 430 meter på 4 oz (ca 112 gram), og har planer om en Hitchhiker egentlig. Tror det kan bli tøft, må nok teste senere i kveld. Håper bare hespet blir skikkelig tørt snart 🙂

DSCN1281 (1)

Spunnet på HansenCrafts Minispinner, hastighet på kl 01 og tvinnet på samme hastighet.

Én kommentar

  • Astrid Wehn

    Det ble et skikkelig fint garn! det blir sikkert nydelig som Hitchhiker også, jeg gleder meg til å se hva det ender opp som 🙂