Strikking

Strikkekino i Trondheim

I går kveld var det igjen strikkekino på Trondheim kino, og filmen de viste var Fast & Furious 7. Jeg hadde med meg Mariusgenseren jeg strikker til Sofia og var klar for actionstrikking 😉 Jeg elsker nemlig å strikke til actionfilmer, for da går fingrene i takt med strikkingen.

fast and furious 7 liggende aktuell

Filmen likte jeg utrolig godt og jeg fikk strikket 10 cm på genseren, slik at jeg kunne fortsette med mønster da jeg kom hjem. Hurra! Nå er det bare rundfelling igjen og genseren er ferdig! Men, det som var litt synd var at vi var bare 8 stykker i salen. Akkurat det gjør meg litt trist, fordi jeg elsker konseptet strikkekino, og håper at det fortsetter. Men det spørs hvordan det blir da, når det er så lite folk som kommer. Jeg håper i hvertfall på flere strikkekinoer, for jeg koser meg! Det er perfekt med underholdning, litt sosialt og med strikking i tillegg 🙂

Har du tenkt på å se Fast & Furious? Dra og se den, jeg koste meg!

IMG_0817
Koppeholderen kan brukes på flere måter 😉

2 kommentarer

  • AnnetteK

    Så synd det var så lite folk.
    Jeg vurderte det, men dette var desverre ikke en film jeg var interessert i å bruke penger på å se. Håper at det kommer flere anledninger, med filmer jeg har lyst å se for da kommer jeg!

    • Marianne

      Alt er ikke for alle 🙂 Men jeg også håper på flere ganger, vi får krysse fingre!