Spinning,  Strikking

Striper på pinnene

Strikkemojoen min er ganske så laber nå om dagen, men når jeg strikker så strikker jeg på dette. En stripete Hitchhiker i det garnet som jeg sist spant. Det går ikke raskt, men da jeg veide garnet i går kveld og så at jeg bare hadde bare 34 gram igjen, så steg motet litt. Så i går kveld strikket jeg på det, og jeg fikk strikket opp hele 4 gram. Haha, motet sank igjen. Men joda, det blir da ferdig snart. Og jeg tror jeg virkelig må finne på noe spennende å strekke, noe som tenner strikkegløden igjen.

IMG_0978

Inntil da fortsetter jeg med rillestrikken min, i sneglefart. Og så får jeg ryddet en del da, for det er mye morsommere å avkalke nespressomaskinen, rydde på soverommet, rydde i garnet osv, enn å strikke :p

Håper jeg straks er i strikkefarta igjen, men først, GOD HELG!

2 kommentarer

  • mimouna

    Hitchhiker er ikke det mest spennende å strikke, men det blir fargerikt og flott i det garnet! Tror mange har en litt laber strikkelyst nå om våren, det er så mye annet som skjer.

  • Bente L Pedersen

    Hihi ? kom gjerne hit å rydd litt? haikern ser flott ut ? her planlegges reisestrikking ?? håper du kommer i strikkemodus igjen ?