Spinning,  Strikking

Et år eldre og spinnegaver :)

I går hadde jeg bursdag, og det ble en kjempefin dag! Det startet dagen før, da jeg fikk overraskelse i posten, en håndtein i Tante Ull-fargene (turkis, lilla og okergul) som Sissel hadde laget til meg, sammen med en boks med håndteinkrem som er super til å bruke på rokk og håndteiner. Tusen hjertelig takk! Håndteinen har jeg allerede begynt å spinne på, og jeg spinner en rest med ull og silke som jeg hadde liggende. Den spinner som en drøm, og er så nydelig når den snurrer rundt!

IMG_1050

Jeg fikk også en fibergave fra mamma og pappa, de (mamma, hehe) hadde kjøpt akkurat den fletta som jeg ønska meg fra Vivid Yarnstudio (Garnbutikken Fortuna). Grape Vine heter fargen, og det er superwash merino, nylon og stellina i fletta. Jeg har delt den opp slik at den skal fraktalspinnes. Da bretter jeg ulla i to, deler den på midten. Den ene halvdelen spinner jeg som den er på spole nr. 1, mens den andre halvdelen deler jeg på 4 på langs, og spinner disse på spole nr. 2.  Den ene tråden får da lange fargeskift, mens den andre får korte fargeskift. Når alt er ferdigspunnet tvinner jeg til et totrådet garn. Grunnen for at jeg deler opp slik er for å få blandet fargene skikkelig, og det tror jeg blir bra på denne fletta siden det er såpass duse farger. Spennende!

IMG_1075

På strikkefronten går det fremover med pleddet! Jeg har 283 masker på pinnene, og har nesten fått ferdig 2 mønsterrapporter nå. Satser på mer strikketid i kveld. Hadde tenkt å strikke i går kveld, men jeg var så sliten at det ble bare snufsing på sofaen mens jeg så opptak av prinsebryllupet i Sverige 😉

IMG_1077