Spinning

Et lite håndteinprosjekt

Da jeg fikk de nye Bosworth-teinene mine hadde jeg lyst på et lite prosjekt som jeg kunne putte på håndteinene. Jeg hadde en liten pakke med merino og silke fra Ashford (fra Spinnvilt), som jeg startet å spinne. Det var bare 48 gram, men det er jo ganske perfekt til håndteiner. Første halvdelen spant jeg på min lilla Purpleheart på 18 gram, og andre halvdel spant jeg på Red Oak som er 16 gram. En fryd å spinne på håndtein når man har så gode håndteiner! Er du bitt av spinnebasillen, men ikke helt er klar for en rokk? Jeg anbefaler Bosworth-teiner fra Journey Wheel (linken er rettet opp!) på det varmeste! De er mine absolutte favoritter.

IMG_0991

Jeg elsker å spinne på håndtein, men tvinningen gjør jeg helst på rokken. Denne gangen var det min nye gamle som fikk jobben med å tvinne. Den rokken er ganske liten, men 50 gram får man på spolen, helt perfekt til akkurat denne jobben 😀

Her ser dere, 48 gram med deilig merino og silke, og jeg endte opp med 208 meter. Kanskje et par pulsvarmere?