Spinning,  Strikking

God helg!

God fredagskveld! Enda en ny uke er kommet til helga, og dagene flyr. Denne uka har vært ganske rolig. Jeg har strikket litt på pleddet mitt, spunnet og lest bøker. På strikkefronten har jeg vært ganske tro mot pleddet mitt i alpakka fra Drops på pinne 3,5 mm. Mønsteret er babyteppe nr. 10 i SandnesGarn sitt dåpshefte. I går måtte jeg ta et bilde av progresjonen, jeg er ganske fornøyd med å ha strikket straks 2 nøster på 1. uke. Det er et fantastisk pledd å strikke på, for mønsteret er memorert, og det skjer noe hele tiden slik at jeg slipper å kjede meg.

IMG_1104

Jeg har også hatt et litt uvanlig prosjekt på rokken, nemlig hund og ull som jeg har blandet 50/50. I dag ble jeg ferdig med 2. spole, og to hesper henger nå til tørk.

IMG_1106

I dag ble det ENDELIG en dag med solskinn, og jeg har kost meg ute med rokken i hele dag. Kaffekoppen som selskap, og med The Knitmore Girls på øret, rett og slett bare helt perfekt!

IMG_1107