Strikking

Solskinnsdag

I dag sto jeg opp til strålende vær, og det var så deilig å bare ta på shorts og ei t-skjorte, og ikke full pakke + ullsokker 😉 Planen var å gå ut i finværet, men jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Skulle jeg velge spinning eller strikking? Hvis det skulle strikkes, så måtte jeg begynne på noe nytt. Pleddstrikking er nemlig ikke helt egnet for solveggstrikking 😉

Men det ble strikking, og jeg fant meg et nøste Regia Fluormania i farge 07187 som jeg kjøpte da jeg var på Fortuna sist. Etter at jeg ble ferdig med sokkene mine strikket etter Fish Kiss Lips Heel-oppskriften, så har jeg funnet ut at alle de andre sokkene mine er for store. De siste sokkene sitter nemlig perfekt. Derfor passet det bra å begynne på et nytt par sokker til meg selv, som skal bli perfekte, hihi. For å variere litt valgte jeg å strikke mønster på disse, og jeg har strikket mønsterdiagrammet fra Blueberry Waffle Socks som jeg strikket første gang for mange år siden. Men det er et genialt mønster, og det blir litt ekstra, uten at det er noe vanskelig. Klarer du ribbestrikk, så klarer du vaffelstrikk 🙂

IMG_1115
Sjekk den kule, nye, favorittkoppen min da! Gave fra mamma <3

På disse har jeg brukt pinne 2,25 mm, magic loop og Knit Pro Karbonz (min soleklare favoritt til sokkestrikk med magic loop). 56 masker, og sjekk fargene da! Nå er jeg straks klar for hælen på sokk nr. 1, og jeg tror den blir lilla!

IMG_1116

Jeg krysser fingrene for en ny fin dag i morgen! Men først, litt pleddstrikking, nøste nr 3 er påbegynt 🙂

IMG_1112