Spinning,  Strikking

Clothilde i håndspunnet garn

Feeerdig! I går kveld kunne jeg felle av Clothilde-sjalet som jeg har strikket på de siste to ukene. Et ekte Tour de Fleece-produkt! Jeg startet touren med å spinne dette garnet, ulla var en Gradient Pack fra Hilltop Cloud, og jeg spant og kjedetvinnet den til et tretrådet garn, 416 meter på 140 gram.

Mønsteret fant jeg ved at jeg søkte på avansert søk inne på Ravelry.com. Jeg plottet inn hva jeg ville strikke (sjal), hvor mange meter jeg hadde og hvilken tykkelse det var på garnet mitt. Et av alternativene som kom opp var dette sjalet, Clothilde. Jeg falt pladask, og sjalet har vært en lek å strikke fra begynnelse til slutt. Da jeg hadde felt av, satt jeg igjen med 11 gram garn, 32 meter i rest. Sjalet er strikket på pinne 5,5 mm.

IMG_1393

Fikk ikke tatt bilde av sjalet i bruk, men det er digert! Jeg tipper vingespennet er opp mot 180 cm, og dette tror jeg blir en ny favoritt til høsten. Et stort og godt sjal, helt i mine farger.

IMG_1401

Har dere sett den nydelige solnedgangen som var i kveld? *fnis*

IMG_1405

2 kommentarer