Strikking

Damejakka Elinor

Under Tour de Fleece på Ravelry i gruppa Team Norway vant jeg et mønster fra Ann Myhre, og jeg valgte mønsteret Damejakka Elinor. Jeg har lenge ønsket meg en jakke i hullmønster, og da muligheten var der endte jeg opp med Elinor. Ganske så spontant forrige fredag tok jeg turen inn til Trondheim sentrum og besøkte Husfliden fordi jeg hadde lyst til å bruke Finull og kikke på alle de forskjellige fargene.

Det ble ikke lilla eller grønn denne gangen, men GRÅ (405)! En jakke som jeg kan bruke til alle fargene, og som skjuler småflekker, perfekt 🙂

IMG_1467

Nå begynner jeg å føle at jeg har kommet godt i gang, har akkurat byttet til nøste nr 2 og strikker meg nedover til hvor jeg kan sette ermemaskene på ekstrapinner og plutselig få mye mindre masker på pinnen 😉 Jeg og FortunaEllen har en liten strikksammen med denne, hun begynte på sin i går, kanskje det dukker opp et blogginnlegg snart? 😉