Spinning,  Strikking

En uke med Tour de Fleece – statusrapport

En uke med Tour de Fleece er over, og jeg er godt i gang! Tenkte jeg skulle blogge oftere, men typisk nok ble jeg syk på søndagen. All energi har gått til litt spinning, og etter spinninga var gjort var det sofaligging på programmet, og det var null til overs til blogging og annet 🙂 Men nå begynner jeg å komme meg igjen, og jeg er fornøyd med at jeg har fått gjort så mye som jeg har gjort!

Det første hespet er ferdig! En gradient pack fra Hilltop Cloud på 140 gram ble spunnet på minispinneren, og jeg kjedetvinnet det. Resultatet ble et hespe i DK weight, på 416 meter. Og hold dere fast! Jeg har funnet meg et mønster som jeg har lyst til å strikke.

19394993870_dd72d6518d_z

18960372004_a33f270207_z
Se på de fargene da!

Jeg har nemlig bestemt meg for at jeg skal strikke sjalet Clothilde, og har nøstet opp garnet og skal legge opp nå i kveld. Jeg ble utrolig fornøyd med fargene, og jeg gleder meg veldig til å begynne og se hvordan det blir med fargene kjenner jeg. Det skal strikkes på pinne 5,5 mm, så det bør jo i teorien gå ganske raskt 😉

3666554831_e967b2be56_z

Det andre jeg har jobbet med i TdF er ei flette polwarth fra Three Waters Farm på Majacraft-rokken. Det er herlige farger og ulla er supergod å spinne. Håndteinprosjektet går fremover, og i kveld ble jeg ferdig med første halvdel av fletta. Halvveis etter første uka, klapp på skuldra til meg selv! Det jeg spinner på håndteina er ei flette fra Vivid Yarn Studio i fargen Fairy Hill.

19576064002_278bca84e2

6 kommentarer

 • Ellen H. Bergsrønning

  Hei!
  Godt å høre at formen er bedre! Hespet du har spunnet ble så fint, jeg skal prøve meg på min andre tretråds snart så dette er mitt forbildehespe;)
  Sjalet var vakkert, gleder meg til å se hvordan det blir med dine farger:)
  Klem

 • A9ta

  Du tryller fram nydelig garn i lekre farger. Sykling må være inspirerende 😉 Fint mønster på sjalet. Det blir en fargeglade utgave. Spennende. Fortsatt god bedring og god helg 🙂

  • Marianne

   Takk Anita 🙂 Ble litt inspirert til å starte noe nytt av dine Snapper 😀 God helg til deg også!