Spinning

Kvelden før dagen – Tour de Fleece 2015

I morgen braker det løs og det er klart for Tour de Fleece 2015, eller Tour de France som er det mest kjente navnet for de som ikke spinner 😉

Derfor var planen i dag å få ferdig et prosjeket som har ligget lenge, et håndteinprosjekt på støttehåndteinene mine. I dag ble den siste håndteinen ferdig, og jeg har ca 30 gram på hver tein. Nå er det bare å finne frem rokken og tvinne det i kveld. Jeg er veldig spent på hvordan fargene blir, og hvor mange meter det blir. Har ikke den samme følelsen for hvor mange meter jeg får på håndteinene som på rokken.

Men før jeg kan begynne å tvinne måtte jeg en tur ut og forevige prosjektet, håndteinene er et kunstverk i seg selv. Jeg elsker å se fine håndteiner, og jeg elsker å spinne på håndtein.

Siste medlem i håndteinfamilien er denne nydelige fra Bosworth! Skaftet er i Tulipwood og trinsen er i English Boxwood. Den veier 24 gram, og på den har jeg tre tuller som jeg fikk fra hun jeg kjøpte den av.

Klar, ferdig, gå! I morgen er jeg og denne lille familien klare for nye eventyr! Nå skal jeg tvinne, og så skal strikkinga få litt omsorg i kveld. God helg!

IMG_1184

2 kommentarer