Spinning,  Strikking

Spinning på dagtid og strikking på kveldstid

I uka som gikk ble jeg ferdig med det andre hespet under årets Tour de Fleece, denne gang organisk Polwarth fra fiberklubben Three Waters Farm, i fargen Clear Light Dawning som jeg fikk nå i juli. På denne spant jeg alt på en spole, og nøstet det av på nøstemaskina etterpå. Deretter tvinnet jeg til et totrådet garn ved å tvinne tråden inni nøstet sammen med tråden utenpå nøstet. Endte opp med 537 meter på ca 112 gram og er godt fornøyd. Aner ikke hva jeg skal bruke det til, men jeg ble veldig fornøyd, og ulla var nydelig å spinne.

19592794019_92a009d4b9_z

Det neste jeg putta på rokken var en pakke på 100 gram fra Nunoco, det er merino og bambus i fargen Potion, og jeg ELSKER fargen! Spinner halvparten på hver sin spole, og i kveld ble jeg ferdig med første halvdel. Men se på de fargene da! Sukk, skikkelig brennende solnedgang minner det meg om.

19772126672_97504caf28_z

Men nå er kvelden kommet og jeg skal finne frem yndlingsstrikkinga nå om dagen. Sjalet Clothilde i det første garnet jeg spant under årets Tour de Fleece, på pinne 5,5 mm. og se på den fine garnbollen jeg har kjøpt meg. Fortuna fikk inn en ny ladning, og jeg var kjapt ute med shoppingfingeren 😉

19779382205_0bbb56baf2_z

2 kommentarer