Strikking

Damejakka Elinor 1.1

Jippi! Endelig har jeg fått satt ermemaskene på tråder og jeg kan suse nedover bolingen på damejakka Elinor. Jeg dropper formingen på jakka, siden at jeg og min kropp best trives med jakker/gensere uten forming. Så langt har jeg brukt 100 gram Rauma 2-trådet i fargen 405.

IMG_1554

Nå har jeg fått lunsj i magen og jeg har kommet hjem etter en tur ute. Var og kikket på baderomsplater, for i dag har badet mitt begynt prosjekt fornying, hipp hipp hurra! Med det samme måtte jeg bare innom traktøren, jeg får jo aldri nok av sånn dippeduttbutikker som Kitchn, Traktøren, Kremmerhuset, bokhandlere osv osv osv 😉 Fant meg 2 nye typer te, så nå har jeg bringebær/mynte-te i koppen (som var veldig god!) og jeg har tenkt å sette meg foran rokken mens jeg setter på en podcast på TV’n.