Strikking

Det ble lopper på meg også ;)

Det er så frustrerende for tiden! Strikkelysten blomstrer som aldri før og jeg har 3 prosjekter liggende ved siden av meg i sofaen, og det gjør meg så glad. Men, det som er frustrerende er den dumme kroppen som ikke vil være med på noe for tiden. Bare det å sitte i sofakroken med et strikketøy gjør meg utslitt. Ofte starter jeg så friskt på morgenen og koser meg med strikking og kaffe, men det blir for mye, og jeg må faktisk sove etter å ha strikket, det er dritt det. Så nå har jeg prøvd å spare meg om dagen slik at jeg skal orke litt strikking på kveldstid, eller så blir det motsatt.

Men det var dagens klage, det som er mer spennende er hva jeg har på pinnene! For jeg har jo Elinor, der har jeg kanskje kommet halvveis ned under ermene. Men så kom det noe spennende i posten for et par dager siden; garnet til Loppa. Så nå har jeg fått lopper også! (fnis). Jeg strikker min Loppa i Nøstebarn 2-trådet, og bruker pinne 3 mm og 3,5 mm. Jeg legger inn et bilde som jeg tok, og fargene er Havblå, Oker, Lilla, Natur og Mosegrønn. Bilde av jakka tror jeg får komme når jeg har fått koblet av de 5 nøstene, og jeg tar det med ut i dagslys, eller at jeg får til et bilde hvis jeg strikker på dagtid i morgen 😀