Spinning

Fredag og på tide med et spinneinnlegg

Nå har det gått en liten stund siden siste håndteinprosjekt, og i kveld kjente jeg på at nå var jeg klar for et nytt håndteinprosjekt. Jeg hadde egentlig ingen ull i lageret som jeg hadde lyst til å spinne på håndtein akkurat nå, så derfor dro jeg frem kardemaskinen i kveld. Jeg kardet sammen 2-3 farger merino, med 2 farger silke, og lilla angelina (glitter). Det ble akkurat 112 gram, og jeg tok de av kardemaskinen som små tuller. Nå er det bare å begynne, jeg gleder meg!

Og så har jeg en liten hemmelighet, som jeg ikke har delt på bloggen før nå. En liten hemmelighet som heter Kromski Polonaise i valnøtt 😉 Det ble ingen tur på meg i sommer, så da ble det istedet en rokk som jeg kan kose meg med i timesvis. Ikke hvilken som helst rokk, men en rokk som vekker de nostalgiske følelsene, og som virker ekstra meditativ mens jeg sitter der og tramper med et ben. Grunnen til at jeg valgte nettopp denne, er fordi jeg ville ha en rokk som minner meg om de tradisjonsrike norske rokkene. Og akkurat denne er inspirert av skandinaviske rokker, familien Kromski lagde denne etter inspirasjon fra en rokk som kom fra enten Norge eller Sverige. Den spinner som en drøm, og akkurat nå spinner jeg grønn Malabrigo Nube på den, i fargen Mostaza.

Og se på den fine plassen den har fått! Her sitter jeg og koser meg, enten kan jeg se på TV samtidig, eller så kan jeg se ut i hagen. Den har fått seg plass oppå en skinnfell, slik at den ikke skal skli så lett avgårde, og så holder venstrebenet seg varmt mens jeg sitter der 🙂

 

3 kommentarer

 • Marit

  Nydelig rokk, Marianne! Denne får du sikkert mange fine timer sammen med – kos deg!
  Fibertullene dine ser veldig lekre ut – bittelitt misunnelig 😉

  • Marianne

   Tusen takk Marit! Det tror jeg også at jeg får, for allerede nå storkoser jeg meg og gleder meg til å se hvordan neste garn blir 🙂

 • A9ta

  Gratulerer med ny flott rokk. ? Kos deg med herlige lilla ulltuller.? Det vil nok bli tryllet fram masse nydelig garn på denne.