Hekling

Hekledilla = tekluter

Lenge har jeg gått og tenkt at jeg skulle lage meg noen tekluter. Først, hva er en teklut? Joda, for en iherdig tedrikker som meg, så elsker jeg vekt i løsvekt som jeg lager i tekannen min fra Bodum. Det eneste problemet er at den søler alltid litt når jeg heller fra den, så da hadde det vært kjekt med en klut under, som jeg bare kan hive i vaskemaskina når den er skitten. Som tenkt så gjort! Tidlig i våres kjøpte jeg med meg et par nøster bomullsgarn fra Stoff og Stil, som matchet stuefargene mine, og i forigårs kom endelig inspirasjonen da jeg satt og kikket på Pinterest. Derfor har jeg pinnet masse runde hekledingser der (kluter, duker, glassbrikker) og i går fant jeg frem heklenåla. Et nøste holdt akkurat til disse tre, og favoritten min ble den typen under tekanna. Superenkel!

IMG_1558

Med det samme jeg var i gang sjekket jeg også ut vaffelhekling på Youtube, så nå er jeg i gang med en vaskeklut. Dette kan bli farlig, eller ikke 😉 Jeg bruker heklenål 3,5 mm 🙂