Spinning

Lilla fra rokken og farging

Jeg starter med å vise frem det siste som er kommet av rokken jeg. Spunnet på Rose og tvinnet på Minispinneren, 181 gram med 70% merino og 30% baby alpakka i fargen Tistel som jeg har kjøpt på Spinnvilt.no

Jeg ble så glad da jeg fant ut at det nye spolestativet som var med Kromski Polonaise også passer til spolene fra HansenCrafts! Jeg får ikke 3 på, men 2 er genialt det også 😀 Dette er forresten det nye favorittstativet mitt, og jeg kan bruke det til alle spolene mine, det har brems og spolene har ingen hindringer når man tvinner. I like it!

IMG_1669

Jeg elsket å spinne dette garnet, alt med det! Fargen, teksturen, ulla… Jeg fikk 181 gram og 714 meter med 2-trådet garn i en Sport Weight tykkelse. Aner ikke hva jeg skal strikke enda, men jeg gleder meg for jeg ble så fornøyd 🙂

IMG_1677

Og endelig ble det farging denne uka! 2 av fargene digger jeg, og den ene må jeg nok spinne selv og farge nye som jeg kan legge ut på Etsy. Her ser du hva høstfarger er for meg, i en ullblanding som er 50/50 ull og silke.

IMG_1683

 

Og denne da, denne gleder jeg meg til å se på en spole, for jeg tror det blir flere farger enn bare blå, oransje og lilla 🙂

IMG_1684

Har ikke begynt på et nytt spinneprosjekt etter det lilla, men i steden spinner jeg videre på Shetlandsulla som jeg vasket og kardet. Første spolen begynner å fylles opp, og jeg har 340 gram.

IMG_1692

Håper dere alle får en flott helg, og husk å bli med i trekninga om Eventyrvotter! Jeg skal strikke på Loppa i dag har jeg tenkt, ellers er det ikke så mange planer. Får se hva dagen bringer 🙂