Spinning

Malabrigo Nube i fargen Mostaza

I sommer er jeg kommet litt på etterskudd med å vise frem garn jeg har spunnet, men nå har jeg ryddet bort ferdige hesper, og så starter jeg heller på en ny frisk start med det siste jeg har spunnet. Det som ikke er blitt vist frem skal jeg vise frem etter hvert som jeg bruker det.

Det siste som er kommet av rokken er dette herlige grønne hespet i Malabrigo Nube fra Garnbutikken Fortuna. Fargen heter Mostaza, og jeg har spunnet det på nyrokken, Kromski Polonaise. Den spinner tynt som en drøm, og jeg delte opp fletten i to deler, og spant en del på hver sin spole. Tvinnet til et 2-trådet garn og vasket garnet forrige helg, men jeg ble ikke helt fornøyd. Jeg hadde laget meg en liten prøvetråd, som viste hvor mye tvinn garnet ville ha da det hadde tvinnet seg selv. Problemet var at jeg hadde fått for lite tvinn, og bestemte meg for å tvinne enda en gang for at garnet skulle bli akkurat slik som jeg ville.

Nå har jeg 609 meter på 112 gram, 2-trådet og det må helt klart bli et sjal 😉 Eller? Fortuna har -20% på all fiber denne helga, og jeg shoppet den siste Mostazaen hun hadde i går kveld. Men jeg vet ikke helt om jeg skal bruke de sammen, eller om jeg skal spinne den neste annerledes. Tiden vil vise 🙂

IMG_1630