Strikking

På strikkepinnene nå

Det er på høy tid med en oppdatering med hva jeg holder på med. På strikkefronten altså, hva har Marianne på pinnene? Jo, jeg har ganske mye faktisk, mye til meg å være, men jeg koser meg 🙂 I kveld tok jeg med meg alle prosjektene ned i hagen og satte meg på benken og strikket litt samtidig som jeg tok bilder av de forskjellige prosjektene.

Trivelig strikkeplass, ikke sant? Her skal jeg sitter mer har jeg tent 🙂 Skulle tatt utsiktsbilde også, men når jeg sitter på benken så sitter jeg ved siden av drivhuset, og kikker opp mot hagen, huset og skogen.

IMG_1651

Det jeg har jobbet mest på de siste dagene er Loppa av Ann Myhre. Jeg strikker min i 2-trådet Nøstebarngarn på pinne 3 mm og 3,5 mm. Nå er jeg blitt ferdig med mønsteret, og resten er stort sett i gult med havblå lus (eehm, lopper) 😀 Tror det er denne som går av med seieren i kveld også, kanskje jeg kommer så langt at jeg kan få delt av ermene og sitter igjen med en del mindre masker på pinnene. Ja, jeg tror egentlig det 🙂

IMG_1645
Måtte matche med høstinspirert strikkeveske fra Piddleloop.com

Det andre storprosjektet på pinnene er Elinor av Ann Myhre. Elinor har hvilt litt den siste uka, men nå som mønsterstrikkinga på Loppa er ferdig, så tenker jeg at Elinor får noen nye cm på seg igjen. Jeg har vel kommet ca halvveis på bolingen etter at jeg delte av til ermene. Denne strikkes i Finull 2-trådet fra Rauma, på pinne 2,5 mm og 3, mm.

IMG_1639 (1)

IMG_1643
Mammapus stilte opp som trofast linselus 😉

 

Og så det siste prosjektet. Bursdagssokker til Sofia som blir 3 år om ikke lenge. Disse har jeg strikket fra toppen og ned, med Fish Kiss Lips Heel. Jeg la opp 48 masker på pinne 2,5 mm, med Fabel. Og har strikket de i str 27 ca (ja, 3-åringen bruker 26 i sko, storebroren har allerede vokst forbi tanta).

IMG_1632

IMG_1635

Da er det klart for fredagskveld 🙂 Podcasten er forsinket, men denne uka har vært for travel med håndtverkere, besøk, barnepass osv, til å få til opptak. Jeg pusser opp badet, og så er det jo det med at kroppen ikke er helt på min side, så når bankingen på badet er ferdig for dagen, så er også Marianne ferdig for dagen 😉 Men takk for at dere venter, og episode 47 kommer plutselig 🙂

Goood helg!

Én kommentar

  • a9ta

    Hei? Flott strikkeplass du har ? og mange herlige prosjekt på gang. Flotte farger og spennende mønster. ?Håper badet ditt snart blir ferdig ? slik at roen igjen kan senke seg over heimen ? – og tantebarn kan få full oppmerksomhet ?og katter og gris ?? og. …….? Nyt sommerdagene og kos deg med ny rokk?