Spinning

I dag skal jeg spinne!

I går kveld ble jeg ferdig med Loppa! Og nå ligger den og tørker, så det er ikke den jeg skal skrive om i dag.

Men i dag skal jeg spinne har jeg tenkt 🙂 De siste dagene har jeg konsentrert meg om jakkestrikking, så annen strikking og spinning har blitt litt nedprioritert. På Polonaise har jeg jo høstfletta som jeg farget for et par uker siden, og den har jeg veldig lyst til å få ferdig, slik at jeg kan begynne på et nytt sjal til meg selv. Høstfargene har inntatt garderoben min denne høsten, og hva passer vel ikke bedre enn et sjal som passer til.

DSCN1285

Denne spinner jeg tynt entrådet, og så skal jeg kjedetvinne etterpå, for å bevare fargene hver for seg. Mønster har jeg ikke bestemt meg for, må se hvor mange meter jeg får før jeg kan begynne å kikke på mønster, men jeg har tenkt på noe ala Flowerbasket Shawl, eller Kiri kanskje? Tiden vil vise 🙂

DSCN1286

Én kommentar