Strikking

Snøhvitvotter

I går startet vottalongen #tanteullvottealong, men det ble litt for hektisk her til at jeg rakk å strikke så mye. Det har ingenting å si, for vi skal jo strikke votter i 50 dager.

DSCN1295

Her ser dere mitt første par ut, vottene Snøhvit av Wenche Roald, som jeg strikker i Sandnes Alpakka på pinne 3 mm. Fargen er lys grå, og jeg får brukt restegarn, helt perfekt!

Planen på hobbyfronten i dag er å få ferdig sokkene mine i Regia Fluormania før jeg strikker videre på vottene. Har veldig lite igjen, så da hadde det vært veldig kjekt å få et prosjekt av pinnene. Og 5 cm på ankelen går kjapt å strikke når man først kommer i gang. Planen ellers i dag er å fortsette på badet, vi har begynt å legge baderomsplater nå, og da er min jobb å vaske vekk lim. Vask i vei, Marianne! Men det blir sååå fint, jeg gleder meg til at jeg igjen får et bad. Heldigvis har jeg separat toalett og en liten vask, heldigvis!

God tirsdag!