Strikking

Snøhvitvotter

I går startet vottalongen #tanteullvottealong, men det ble litt for hektisk her til at jeg rakk å strikke så mye. Det har ingenting å si, for vi skal jo strikke votter i 50 dager.

DSCN1295

Her ser dere mitt første par ut, vottene Snøhvit av Wenche Roald, som jeg strikker i Sandnes Alpakka på pinne 3 mm. Fargen er lys grå, og jeg får brukt restegarn, helt perfekt!

Planen på hobbyfronten i dag er å få ferdig sokkene mine i Regia Fluormania før jeg strikker videre på vottene. Har veldig lite igjen, så da hadde det vært veldig kjekt å få et prosjekt av pinnene. Og 5 cm på ankelen går kjapt å strikke når man først kommer i gang. Planen ellers i dag er å fortsette på badet, vi har begynt å legge baderomsplater nå, og da er min jobb å vaske vekk lim. Vask i vei, Marianne! Men det blir sååå fint, jeg gleder meg til at jeg igjen får et bad. Heldigvis har jeg separat toalett og en liten vask, heldigvis!

God tirsdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.