Strikking

#tanteullvottealong

15. september til 3. november 2015

DSCN1292

I morgen starter vottealongen som jeg snakket om opp, og vi skal strikke votter fra 15. september til 3. november 2015. Jeg starter opp med votter fra den fine Eventyrvotteboka og første par ut er vottene Snøhvit derfra. Jeg er fortsatt litt usikker på hvilket garn jeg skal bruke, men jeg tror det blir enten Sandnes Alpakka eller Norsk Pelsull.

DSCN1288
Snøhvit
DSCN1290
3 nøtter til Askepott

De nederste vottene har jeg også lyst til å strikke, 3 nøtter til Askepott heter de. Og se på detaljene da, nøtter og ugler, de er så fine!

Hva skal du gjøre for å bli med?

Det er ikke så mye du trenger å gjøre, men først må du finne pinner og garn 😉 Etter det så må du gjerne poste bilder av vottene dine på Facebooksiden min, Ravelry, eller Instagram (temmelig valgfritt altså), og poster du på Instagram så kan du bruke taggen #tanteullvottealong.

Hvilke votter kan jeg strikke?

Du kan strikke akkurat de vottene du har lyst til å strikke, så lenge de har en tommel og er lukket i front 🙂

I morgen braker det løs! Klar – ferdig – gå!

Én kommentar