Diverse

Det ble så stille…

Et lite livstegn 😉

Beklager at det plutselig ble så stille her! Da jeg gikk inn på bloggen i dag fikk jeg et lite sjokk selv da jeg så at jeg ikke har blogget en eneste gang etter forrige podcast. Når jeg blir så stille, så er ikke formen på topp… Derfor har jeg bestemt meg for at november blir en måned med podcastpause. Akkurat nå koster det for mye å ta opptak, og i det siste har jeg måttet prioritere mellom litt strikking eller blogging, det har ikke vært overskudd nok til begge deler. Så da vet dere det, håper å komme meg litt på plussiden igjen slik at jeg er klar for å podcaste igjen på desember 🙂

På håndarbeidsfronten har det vært Vivid som har fått hovedfokus, jeg har vært flink og har fått til en lappe nesten hver dag. Nå nettopp festet jeg lapp nr. 20 på blokkeplata, jeg er halvveis 🙂 Ellers så har jeg brodert litt på en adventskalender, strikket på en sokk og spunnet. Mer om de forskjellige tingene får komme i egne innlegg, for det fortjener de 🙂

IMG_1959

Bilde fra tidligere denne uka, da jeg tvinnet garn og så på podcasten til WelfordPurls.

6 kommentarer

 • Cecilie Halvorsen

  Hei Marianne!
  Flott at du la ut hvorfor det er litt stille på podcastfronten! Nå som det er sagt, så er det viktig at du tar vare på deg selv! Det er super viktig! Gjør ting som gir deg glede! Masse god bedring og ta vare på deg selv!
  Klem fra Cecilie

 • Pinneguri

  Jeg elsker podcaster som du sikkert veit, men jeg tror kanskje det ser annerledes ut fra vårt ståsted, vi som forbruker podcaster sammenligna med deres, dere som produserer podcaster. Vi, jeg, er i liten grad opptatt om det kommer på en særlig dag, eller med jevne mellomrom. Mine podcaster kan stå på vent en stund når jeg har annet å gjøre, og så tar jeg alt på en og samme dag fordi jeg skal strikke opp noe. Skjønner du?
  Ta den tiden du trenger både til å pause og lage, Marianne, det er supert at du lager og så er det supert at du ikke lager deg sjuk.
  Og takk for et ny podcast-forslag 😉

  • Marianne

   Jeg skjønner hva du mener, og jeg er vel i samme bane. Nå er det på tide med en liten ferie, det er bedre med en opplagt podcaster enn en uopplagt.:) Kos deg med den nye podcasten, veldig lærerik på spinnefronten 😀