Spinning

Maple Leaf Rag – Three Waters Farm Oktober 2015

I oktober fikk jeg herlig Falkland fra Three Waters Farm, og fargen het Maple Leaf Rag. Dette var den siste klubbpakken for meg fra Three Waters Farm, men jeg håper at valutakursene bedrer seg slik at jeg igjen kan melde meg inn. Men nå ma jeg ta en pause, og så får jeg heller melde meg inn igjen senere en gang.

Jeg spant denne på rokken Rose og delte fletta opp i 3 deler og spant en del på hver sin spole før jeg så tvinnet det til et tretrådet garn. Jeg fikk 418 meter på 112 gram, og igjen så elsker jeg dybden et ekte tretrådet garn får, når flere farger tvinnes sammen. Har null planer for hva det skal bli, men det blir nok noe til slutt 🙂

DSCN1370

DSCN1367

Nå skal jeg tilbake til strikkepinnene, Vividteppet frister og det blir 1 lappe om dagen 🙂

2 kommentarer

  • Therese

    Nyyydelige farger! All grunn til å være fornøyd ? og tusen takk for inspirasjon til ekte tretrådet. Må kanskje prøve på det etterhvert ?

    • Marianne

      Takk! Ja det synes jeg så absolutt du må prøve, for det er så utrolig moro og med flott resultat til slutt 😀