Strikking

Snøhvitvotter #tanteullvottealong

Mine første votter under #tanteullvottealong er blitt ferdige, eller rettere sagt… de ble ferdig for en uke siden, men det tok sin tid å få tatt bilder av de. Denne uka har det vært skikkelig drittvær her i Trondheim, og jeg har ikke kommet meg ut med kamera og votter. Men den som venter på noe godt osv 😉

DSCN1355

Jeg begynte vottealongen med vottene Snøhvit av Wenche Roald fra boka Eventyrvotter. Mine er strikket i Sandnes Alpakka i fargen 1024 på pinne 3 mm. En liten heklekant fikk de også til slutt, akkurat som mønsteret sa 🙂

DSCN1356

DSCN1358

Absolutt et mønster jeg kan anbefale videres, så kjappstrikka og veldig fin passform!

Og ja, må legge med et bilde av Paddy. Mens det stormet som verst ute på torsdagen, fant han helt zen-modus inne 😉

DSCN1343

2 kommentarer

  • A9ta

    Flotte votter? De ser gode og varme ut?Fortsatt fint høstvær i Trøndelag?men plutselige blir det ok å finne et par varme og lekre votter?Du blir heller ikke å fryse på føttene med det første ? og den gule jakken din ble bare helt knæsj ? Massevis av flott garn er også på gang ser jeg. Fortsatte god helg. Kos deg med katter ???og gris ?