Spinning

Three Waters Farm – Summers´s Chrysalis

Det siste jeg har spunnet er fletta som jeg fikk fra Three Waters Farm i september. Ei flette med merino som var farget i fargen Summer´s Chrysalis. Jeg spant den på Minispinneren, og kjedetvinnet den på Rose. Den ble tynnere enn hva jeg trodde, men jeg sier ikke nei takk til et hespe som er 113 gram og 408 meter, tretrådet. Jeg tenkte først å bruke det som mønsterfarge til votter, men siden at det ble såpass tynt så er jeg litt usikker. Tror faktisk at det må få ligge og hvile litt før jeg begynner på noe.

IMG_1863 IMG_1864

På rokken nå har jeg den nyeste fletta fra samme plass. I oktober var det Falkland som kom, jeg spinner den på Rose. Siden det var spinnetreff med Trønderrokk i går, har jeg nå spunnet ferdig 2/3 av fletta og begynt på siste del. Denne fletta blir ekte tretrådet. Planer? Jeg tenker vottegarn her også, sånn egentlig 😉

Én kommentar