Strikking

Hemmeligstrikking alias Mariusgenser

Det har jo vært veldig rolig på bloggen en stund, men det er egentlig ganske naturlig. Hvertfall når man strikker på noe som ikke kan vises frem, og mesteparten av strikketiden går til akkurat det prosjektet. Da er det ikke mye å blogge om 😉 Men nå kan jeg vise frem 🙂

For det jeg egentlig har strikket på i det siste, er en Mariusgenser til søster som hun fikk i bursdagsgave. Hun har lenge sagt at hun ønsket seg en svart Mariusgenser med hvitt og rosa mønster. Jeg har egentlig bare snakket det bort. Men planen var at hun skulle få en i bursdagsgave. Den er strikket i svart alpakka fra Sandnes Garn, og jeg har lagt inn litt ekstra i mønsteret. De små lusene som er mellom kryssene har blitt rosa, og midt i kryssene (selv om det ikke vises på bildet), har jeg strikket inn hvite glassperler for det lille ekstra.

Genseren er strikket på pinne 3 mm og 3,5 mm, og jeg har strikket størrelse small, men med lengdemålene til medium og ermene i hennes ermelengde som var 47 cm.

IMG_2105

Gratulerer med snart bursdag lillesøster!