Søm

Jeg klarte det!

Jeg klarte det! Adventskalenderen er 100% ferdig og jeg er så knallfornøyd! De siste dagene har jeg brodert som en helt, og holdt et stramt tidsskjema med litt håndarbeidsbelønning på kveldstid hvor jeg kunne strikke på Vivid-teppet 🙂

Denne startet jeg på i 2006 eller 2007, husker ikke nøyaktig, men jeg fikk den hvertfall gjennom broderiklubben til Ateljé Margaretha. Nå kan jeg rydde bort esken som har stått i stua i 8 år, og kalenderen flytter inn hos tantebarna, håper den blir mye og lenge brukt 🙂 På baksiden brukte jeg bomullslerett og så har jeg tynn platevatt inni for å gi den bedre hold. Ringene er sydd på til slutt, for å binde de tre lagene sammen.

IMG_2074 DSCN1403 (2)

Nå skal jeg bare kose meg fremover og gjøre akkurat hva jeg vil! Første ting jeg skal er å spinne i ettermiddag, og jeg gleder meg 🙂