Spinning

Targhee Fresh Curry

IMG_2069

Det siste som er ferdig på rokken er dette lille hespet, 92 gram med tretrådet Targhee-ull fra Enchanted Knoll Farms, og jeg fikk 322 meter. Skikkelig årgangsull kan man kalle det, fordi det har ligget lenge! Jeg hadde 3 deler, 1 kammet tops, og 2 kardeflak som hadde iblandet resirkulert silke (silketråder). Jeg spant 1 del på hver sin spole, og tvinnet det sammen til et 3-trådet garn. På den måten ble det ikke like «røft» som om jeg hadde tvinnet bare kardeflakene med seg selv, og jeg fikk et rundt og fint garn som kan brukes til mye.

IMG_2067

Som vanlig, null peiling på hva det skal brukes til, men jeg har merket hespet med vekt og meter, slik at det er enkelt å ha oversikten når jeg finner noe det kan brukes til.

Apropos stash, jeg begynner å få lite ull i lageret. Derfor var jeg og hentet en stor pakke fra Spinnvilt i går. Polwarth, polwarth/tussah silk, Falkland og merino/alpakka som jeg skal kose meg med. Det hvite skal få farge på seg sånn etter hvert, men første prosjekt ut er den gråsvarte merino/alpakkaen, den har jeg lyst til å komme i gang med ganske kjapt.

DSCN1398