Strikking

Vivid blanket

Det går fremover med teppestrikkingen min! Nå har jeg strikket ferdig 2 nøster Kauni, ca 300 gram, og sitter igjen med 22 lapper. Nøste nr 3 er funnet frem og jeg er klar til å fortsette. Jeg strikker mitt teppe i Kauni effektgarn, farge EI på pinne 3,75 mm. Jeg har jo sagt tidligere at jeg prøver å få til en lappe hver dag, men noen dager blir det pause. Sånn som i dag 😉 I dag har dagen blitt brukt til hemmeligstrikking og brodering på adventskalenderen.

DSCN1374

Jeg har fått litt blod på tann, og har veldig lyst til å få ferdig adventskalenderen før 1. desember. Jeg tror det er mulig! I dag har jeg fått brodert juletre, så nå er det bare greiner, stamme og julekuler igjen, og så omrisset i attersting. Det er en mulighet for at det kan gå 🙂

Men i morgen satser jeg på en ny Vividlapp, jeg gleder meg nemlig veldig til å sy det sammen og ta det i bruk 🙂

DSCN1384 DSCN1383

4 kommentarer

 • Carin

  Hej Marianne!
  Jag ville bare kikke inn og si Håper du har det bra! Jeg håper du får koset med katt og gris og sett på mye fint på nett av podcaster og serier!
  Jeg gleder meg til neste Tante Ull-episode, men den kan jeg vente lenge på så ikke stress med det!
  Ha en fin uke!
  Hilsen Carin

 • Victoria

  Vivid-blanket ser alldeles nydelig ut! 🙂 Nesten så jeg får lyst til å sette det på strikkelista mi, som er altfor lang allerede… 😛

  Ha en herlig dag videre! 🙂