Spinning

Julegarn

Da jeg farget ull sist fikk jeg veldig lyst til å farge ei flette med julefarger. Jeg farget 3 fletter, og så hadde jeg en rest ull som jeg farget til meg selv i merino. Denne havnet på rokken med en gang den hadde tørket. Jeg farget den rød, grøn, grå og noen partier ufarget.

IMG_2175

Ulla ble spunnet på høyeste utveksling på Kromski Polonaise, og jeg kjedetvinnet den til slutt, slik at jeg fikk et 3-trådet garn med klare fargepartier. Jeg endte opp med 67 gram, og 272 meter. Jeg funderer litt på hva jeg skal gjøre. Jeg har egentlig litt lyst til å strikke meg sokker av det, men siden at det er 100% merino så er jeg ikke helt sikker. Men skulle jeg gjøre det, så er det jo ikke verre enn at de varer så lenge de varer. Så får jeg hvertfall brukt garnet og koset meg med det og sokkene så lenge det varer… Hmm, hva tror dere?

IMG_2176

4 kommentarer