Strikking

Nytt pledd – bildeskred av Vividteppet

I did it! På lørdagen ble jeg ferdig med den siste lappen av Vividteppet, lapp nr 40! Jeg la det utover gulvet og fant ut at sånn ville jeg ha det, da var det bare å sette igang med syingen. Jeg har brukt en metode som heter mattress stitch på engelsk, usikker på hva det norske ordet er (hvis noen vet, så opplys meg gjerne).

SONY DSC

Mitt Vivid er strikket med 4 nøster Kauni Effektgarn, farge EI, på pinne 3,75 mm. Da hver lappe var ferdigstrikket blokket jeg de til målene 22*22 cm, så da jeg var ferdig med strikkingen, var alt klart til å monteres.

For moro skyld har jeg regnet litt på hvor mye tid jeg har brukt. Hver lappe har vel tatt ca 2 timer tror jeg, så da blir det 80 timer strikking, og så har jeg brukt 20 timer på sammensyingen og trådfestingen. Så 100 timer ca tok det å strikke dette teppet. Men jeg har faktisk kost meg max underveis, og nå som det er ferdig, er jeg så fornøyd! Jeg ble ferdig med sammensyingen på mandagkveld, men det har vært skikkelig gråvær her så utelysene har vært tent hele døgnet, og ikke akkurat egnet vær for bildetaking. Men i dag! I dag er det et solglimt, og jeg ilte frem med kameraet med en gang. Jeg er faktisk så fornøyd, at jeg klarte ikke velge hvilket bilde jeg skulle bruke, så derfor kommer det et bildeskred med Vividteppet 🙂

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

13 kommentarer