Strikking

Småtterier siden sist

God kveld i stua! Det er på tide med en liten oppdatering igjen, for siden sist har jeg jobbet med småtterier på strikkepinnene. Det siste sokkeparet til tanteungene er blitt ferdig, og denne gangen var det et par i str 36-37, strikket i Fabel på pinne 2,5 mm. Jeg strikket de fra toppen og ned, med en fish kiss lips heel, og en stjernetå. Nå er de pakket inn og bare venter på åpning om en uke 🙂

IMG_2156

Etter sokkene ble ferdig, ble det litt tørke. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle strikke på, men jeg ble inspirert til litt småstrikk (Takk G!), og satte i gang med små hjerter i håndspunnet garn som jeg spant på håndtein og tvinnet på rokk tidligere i år. Mønsteret heter Gnome is where the heart is, og jeg har strikket de på pinne 2,5 mm.

 

IMG_2151

Har også strikket 2 stk i rødt som pappa fikk for å feste på kransene han har laget. Det ble så fint synes jeg 🙂

IMG_2157
Denne laget vi for å ha på graven til mormor 🙂

Én kommentar