Spinning,  Strikking

Ananke 2.0

På fredagskvelden fikk jeg endelig strikket de siste maskene på Anankesjalet mitt, og jeg kunne felle av 🙂 Ananke 1.0 strikket jeg i mars 2014, og det er et sjal jeg har brukt mye. Et så enkelt mønster som gjør seg utrolig godt med et garn som er litt ekstra. Derfor tenkte jeg raskt på et nytt sjal i samme mønster da jeg så hvor fine farger det ble i garnet jeg spant.

Jeg har strikket dette i merino fra Sweet Georgia Yarns i fargen Tapestry, på pinn 3,5 mm. Jeg kunne kanskje ha strikket en omgang til, men jeg turte ikke siden det var såppass lite garn igjen og jeg skulle felle av med en I-cord avfelling.

Etter blokking ble det perfekt størrelse, og det er akkurat stort nok til at jeg kan bruke det slik som jeg liker å bruke sjal, akkurat som jeg har det på kleshengeren nedenfor.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

2 kommentarer