Spinning,  Strikking

Merino fra Sweet Georgia Yarns

Jeg husker ikke akkurat når jeg begynte å spinne denne ulla, men jeg tror det var i månedsskiftet november/desember. Det er 100 gram merino som jeg har bestilt hos Sweet Georgia Yarns, og fargen heter Tapestry.

IMG_2311

Jeg elsket fargene fra første stund, og bestemte meg veldig raskt at jeg ville spinne ulla tynt slik at jeg kunne kjedetvinne den, beholde rene fargefelt og få et fint antall meter.

IMG_2312

IMG_2313

Jeg endte opp med 466 meter 3-trådet garn, på 100 gram.

IMG_2316

Hele tiden mens jeg spant ulla hadde jeg et Anankesjal i tankene, jeg strikket jo et på våren 2014, og visste at jeg hadde lyst på et til. Så forrige helg klarte jeg ikke vente mer og la opp til et nytt Anankesjal på pinne 3,5 mm. Det beste av alt, alle mine favorittfarger er med i dette sjalet, det betyr at jeg egentlig kan bruke det sammen alle mine klær. Noe vil matche, uansett 😉

IMG_2341

Med det så håper jeg at dere får en strålende helg! Jeg har mer garn som ligger på vent til å vises frem, men det får bli en annen dag. Nå skal det strikkes foran peisen, mens det er -19 utenfor, brr!

PS! Husk at jeg feirer 2-årsdagen med en konkurranse. For å være med i trekningen, legg igjen en kommentar under Episode 53 på bloggen eller Facebook-gruppa med ditt favorittminne fra podcasten. Jeg trekker vinneren i neste episode! Premien er et hespe BFL-sokkegarn fra OMD, og kanskje en liten overraskelse 😉

 

4 kommentarer