Spinning,  Strikking

Håndspunnet lue til pappa

For ikke så lenge siden spant jeg en ullblanding fra Spinnvilt, 70% merino og 30% alpakka, i fargen Granitt. Mens jeg spant den ulla hadde jeg hele tiden en herrelue i hodet. Garnet måtte bare brukes til en herrelue. Jeg visste ikke hvem som skulle få den, men til slutt så fant jeg ut at pappa fortjente ei ny lue med selvspunnet garn.

DSCN1429

På podcasten snakket jeg om at jeg hadde planer om å strikke en lue etter mønster fra Jared Flood, eller TincanKnits, men det gikk jeg helt bort i fra. Jeg endte opp med å legge opp 120 masker på pinne 3, og så skiftet jeg til pinne 3,5 etter ribbekanten. Ribbekanten er 7 cm, og så har jeg strikket 2,5 cm med ribbekant etter brettekanten. Luen er helt FANTASTISK å ha på, så myk, god og varm!

DSCN1431

Har du ikke prøvd denne ullblandingen så anbefaler jeg på det varmeste, den er nydelig!

4 kommentarer