Spinning,  Strikking

Det går litt trått på strikkefronten

Jeg har skikkelig strikketørke om dagen, null inspirasjon til å legge opp til noe nytt, og jeg orker egentlig ikke strikke på det jeg holder på med heller. Før spinnetreffet forrige helg følte jeg at jeg måtte ha noe på pinnene, sånn at jeg hadde noe å strikke på om det fristet med strikking underveis. Jeg la opp til et par BFF-sokker av Cookie A i Drops Fabel, på pinne 2,25. Nå har jeg kommet meg ned til hælen på første sokk. Nå hviler den i en fantastisk liten strikkepose som jeg kjøpte av Elise på treffet. Den passer til både strikking og et lite håndteinprosjekt. Jeg har alt for mange strikkevesker fra før, men jeg har INGEN med sauer på. Det avgjorde saken 😉

IMG_2812

Jeg holder også på å strikke en liten Lettstrikket babylue fra Nøstebarn i Drops Alpakka, og så skal jeg strikke et par labber. Men om noen sender litt strikkevibber min vei, så tar jeg gjerne i mot. Savner følelsen av å være strikkeinspirert, og å glede meg til neste strikkestund.

Mens strikkelysten mangler, spinner jeg istedet 😉 På treffet fikk jeg også en ny håndtein som jeg hadde bestilt sammen Grete og Sissel, så nå har vi trillingteiner 🙂 Det er en Bosworth Mini Spindle, treet er Spotted Dick og pinnen er Morado, og den veier 20 gram. Så fin, se på det fine mønsteret i treet!

IMG_2797

På rokken holder jeg på med en flette jeg farget til treffet. Ca 230 gram Polwarth i lilla, grønn og turkis. Jeg hadde ingen planer for garnet. Men nå tror jeg at jeg skal farge like mye i grønnfargen som er i fletta, og så bruke det flerfargete garnet som stripefarge i en jakke til meg selv. Ikke så mye igjen å spinne før jeg kan kjedetvinne stripegarnet, gleder meg veldig til å se hvordan det blir.

IMG_0108 IMG_2819

10 kommentarer

 • Bente

  ??? sender litt lyståstrikkevibber i din retning Marianne ?
  Soennende det du har på rokken ?

 • Tove

  Du lager de fineste ting, Marianne. På strikkepinner, håndtein og rokk. Det ene er finere enn det andre. Men aldri noe dårlig. 🙂 Flinke deg!

 • Hege

  Du som er så flink med å strikke sokker, har du prøvd Rosebladsokker?:). «Alle» lager visst det….

 • Carin

  Gamle tips kanskje, men har du sett i ravelry-køen din? Inventeret garnskapet og sett på nydelige kombinasjoner?
  Har du sett #restefest16 på IG der er det mye som skjer!
  Håper du finner lysten igjen snart, kjedelig når den ligger nede!
  Hilsen Carin

  • Marianne

   Har vært gjennom noen runder der ja, men ingenting fristen. Men har kommet i gang med et enkelt sjal nå, og plukket opp en UFO, så da er strikketørken så mye bedre 🙂

 • Astrid

  Så nydelige sokker du strikker, disse havna visst i mine favoritter i Ravelry sammen med aaaaltfor mange andre favoritter jeg har en plan om å strikke…. en gang…
  Strikkeveska er nydelig – skikkelig flott stoff! ALLE strikkere MÅ ha ei strikkeveske/-mappe med sau på 😉

  Bosworth-teinen var skikkelig søt da gitt, og virker til at du har en plan framover for denne også 😉 Og håndspunnet garn til ei jakke blir knallbra – fargene dine er jo bare nydelige 🙂 Lykke til 😀 Gleder meg til å følge framgangen!